NORSK JULETRE

Vi er en organisasjon eid og styrt av medlemmene. Våre hovedaktiviteter er forskning og utvikling, kunnskapsformidling, næringspolitikk og opplysningstjeneste for samfunnet om vår næring. 

  Juletresalg i Sør-Trøndelag

Halla Gård

  • Esso Strindheim i Trondheim, hver dag fra 12.12. Stort utvalg av trær, og mange sorter; gran, furu og flere typer edelgran. 
  • Hommelvika fra 14.12.
  • Malvik Senter fra rundt 18.12.

Velkommen til Juletregården Breivika ved Jonsvatnet.
Juletregården Breivika har et stort utvalg av lokalproduserte juletrær, både edelgran og flott norsk tradisjonell gran. Vi leverer trær i potter, nydelige julekranser og annen pyntegrønt samt julenek.
Du kan enten hogge treet ditt selv i våre juletrefelt ved gården eller du kan velge i et rikholdig utvalg av ferske nyhogde trær som står utstilt i gårdstunet.
Vi tilbyr gratis gløgg og pepperkaker i trivelige omgivelser rundt bålet ute i tunet eller i varmestuen inne i et julepyntet fjøs.
Vi har åpent fra 10. Desember og frem til jul.
I helgene 10.-11. Desember og 17.-18. Desember har vi varme i bålpanna fra kl 10 og utover til det blir mørkt. På ettermiddagene har vi åpent fra kl 17.
Vi kan nås på telefon 926 06 926 eller 958 13 180 eller via vår Facebook side "Juletregården Breivika ". Der kan du også bestille juletrær som vi bringer hjem til deg i Trondheimsområdet.
Vi har betalingsterminal.
Du finner oss ved å følge Bratsbergveien hele strekningen frem til oss. Kjør gjennom Bratsberg bygda til du kommer til sørenden av Jonsvatnet. Etter at du har kjørt ved vannet i ca 1 km kommer du til Juletregården. Sving opp Breivikvegen til høyre og du er framme.
Alternativt kan du legge inn Juletregården Breivika i Google MAPs eller Breivikvegen 13 på Finn.no
Velkommen!
Med Julehilsen fra oss i Juletregården Breivika

Norsk Juletre © 2016 | Morstadvegen 1, 2750 Gran  | Tlf: 480 74 042

Facebook Kontakt oss Bli medlem