NORSK JULETRE

Vi er en organisasjon eid og styrt av medlemmene. Våre hovedaktiviteter er forskning og utvikling, kunnskapsformidling, næringspolitikk og opplysningstjeneste for samfunnet om vår næring. 

Her kan du hogge juletre selv i Aust-Agder

Nyhet! Vi har nå laget en kartoversikt over alle gårder med selvhogst. Klikk deg inn for å se hvilke gårder som ligger nærmest deg.

Skiftenes Gård

Juletreskauen ble begynt plantet i 1998 og består av ca 8 000 trær. Her finnes både vanlig gran, Normansgran og Fjelledelgran. Utvalget er dermed godt og sikrer at våre gjester finner akkurat det treet de er på jakt etter. I juletreskauen velger du selv om du ønsker å hogge ditt eget tre, eller få et ferdig hogd tre. Bål og grill er tent de to siste helgene før jul. Ta med egen grillmat. Det er også mulig å merke treet man ønsker seg tidlig, for så å hogge dette når det nærmer seg jul.  

Åpningstider:
Åpent alle dager f.o.m. 14. desember t.o.m. 23. desember. Feltet er åpnet fra kl. 10:00 til 16:00 alle dager. Ellers etter avtale.

Priser:
Vanlig gran: Fra kr 300,- per tre
Edelgran (Normansgran og Fjelledelgran): Fra kr 500,- per tre

Ankomst:
Følg R 404 fra Grimstad nordover i retning Herefoss ca 12 km. Se skilt med Juletreskauen ved veien en snau kilometer etter avkjørsel til Westermoen. Romslig parkeringsplass på begge sider av riksveien. Adresse for GPS: Opplandsveien 415, 4886 Grimstad.   


Velkommen til en hyggelig opplevelse i førjulstiden.
Engrossalg på forespørsel.

Kontaktinformasjon:
Leif Skiftenes Flak
Skiftenes (se på kartet)
4886 Grimstad

Mobil: 92 45 97 86
E-post: leif.flak@uia.no

Hersel gård - Bøylestad Juletrær

Herselgård, Bøylestad, 4820 Froland
Aust Agder
E-post: svein@herselgard.no
Telefon: 95 94 94 67

Familegården på Bøylestad i Froland har drevet med juletreproduksjon og salg i en mannsalder. Vi tilbyr edelgran, furu og gran i alle størrelser og garantere sammtid at julestemningen kommer sigende når du selv i nysnøen med en kopp gløgg i hånden plukker ut treet som skal pryde hjemme i julen. Fjøsnissen sitter i vinduet og følger med og kanskje har han lagt en pakke eller to under treet allerde før det er hugget... 

Norsk Juletre © 2016 | Morstadvegen 1, 2750 Gran  | Tlf: 480 74 042

Facebook Kontakt oss Bli medlem