NORSK JULETRE

Vi er en organisasjon eid og styrt av medlemmene. Våre hovedaktiviteter er forskning og utvikling, kunnskapsformidling, næringspolitikk og opplysningstjeneste for samfunnet om vår næring. 

Her kan du hogge juletre selv i Østfold

Ødegaard Juletreplantasje

Isebroveien 58, 1719 Greåker
stigotte@hotmail.com
90973124/69147159
Ødegaard Juletreplantasje ligger i nærheten av Solli, nord i Sarpsborg kommune i Østfold. Her kan du kjøpe ferske kvalitetsjuletrær som er dyrket på en miljøvennlig måte. Vi har ulike treslag, som vanlig gran, engelmansgran, serbergran, normansedelgran og fjelledelgran. Vi selger også julenek. Gi barna en ekte opplevelse i år og hogg deres eget juletre på Ødegaard Juletreplantasje. I helgene tenner vi bål i gapahuken og serverer gløgg, saft og pepperkaker. Gråtassen kjører barn og trær. Vi har åpent alle lørdager og søndager fra 3. desember og fram til jul. Åpningstider fra kl. 11 til 16. I tillegg har vi åpent alle hverdager fra 19. desember fra kl. 11 til 21. Velkommen til en avstressende førjulsaktivitet!

Kjølshunn gård

Det blir førjulskos og selvhogst av juletrær på Kjølshunn gård i år også. Vi tenner bål for pølsegrilling. Serverer gløgg og pepperkaker. 
Det koster kr. 500,- pr. stk. for alle størrelser edelgran, vanlig gran eller furu. 10 kvister pyntegrønt koster kr. 50,-. Har også noen sekker bjørkeved, 60+ liter til kr. 70,- pr. stk. Og blandingsved til kr. 50,- pr.sekk.
Vi pakker inn trærne i strømpenett slik at de er enkle å få med seg. Vi tilbyr hjemkjøring i Fredrikstad/Sarpsborg for kr. 100,-
Vi holder åpent 10. og 11. desember Kl. 11-15. Blir det nok trær så holder vi åpent helgen etter også. Det er mulig å avtale andre tidspunkt for selvhogst :-)
Følg skilting fra Skjærviken og parker på tunet (Hunnbakken 10/12) følg deretter skiltene 150 meter opp til juletreplantasjen. Man kan også parkere langs grusveien, da blir det bare 50 meter å gå :-)
Det er bare til å komme, alle er velkomne, man trenger ikke være invitert eller påmeldt!

Smaalensgran
Dalsveien 61, 1870 Ørje
sten.morten@henningsmoen.no / 48478115
www.smaalensgran.no
www.facebook.com/smaalensgran
Sett av tid med familien og kom i god julestemning når dere finner deres eget juletre i de dype Østfoldskogene. Vi holder til i omtrent midt mellom Ørje, Mysen, Bjørkelangen og Rømskog - nord-øst i Østfold. Vi selger vanlig, naturlig norsk gran. Vi holder varme i bålet og sørger for varm drikke og noe å bite i. Natursti for barna der de kan bli bedre kjent med skogens dyr. Skilting fra fv 125. Ca. 500 meter å gå fra parkering. Utsalg de siste tre helgene før jul, kl. 10-16.

 

Norsk Juletre © 2016 | Morstadvegen 1, 2750 Gran  | Tlf: 480 74 042

Facebook Kontakt oss Bli medlem